Voor jullie als volgers is het misschien niet altijd goed duidelijk maar Veteranen TV krijgt steeds meer vorm. Het is zeer positief om te zien dat we inmiddels al 1760 volgers hebben en 1627 keer vind ik leuk op onze pagina. Door deze volgers hebben steeds meer bereik met onze berichten. 

Wij begrijpen dat iedereen benieuwd is waarmee wij zullen komen en hoe het een en ander verdere invulling zal krijgen. Dat wij nog niet veel hebben kunnen laten zien heeft meer te maken met een aantal omstandigheden waarover wij geen controle hebben. Om hier toch meer duidelijkheid over te geven is dit bericht gepubliceerd.

Laat ik voorop stellen dat ik de animo zoals wij nu hebben totaal niet had verwacht, althans niet binnen een aantal maanden. Onze berichten en de animo met enthousiasme gaan dus sneller dan onze planning. Vergeet niet dat we pas sinds eind mei zijn begonnen met de bekendmaking van dit initiatief. De afgelopen maanden zijn wij erg druk geweest met het verspreiden van onze ideeën en de naam Veteranen TV. Daarnaast hebben wij veel contacten gelegd met tal van organisaties binnen en buiten de Veteranenwereld.

Door alle contacten die hebben plaatsgevonden zijn er inmiddels 16 formats en naast 3 van deze formats willen wij met regelmaat een special maken. Laten we zeggen dat we 20 verschillende programma`s hebben waarmee we willen starten. Daarnaast liggen er nog een aantal formats klaar als basis idee die wij volgend jaar willen produceren. Kortom in de basis is alles klaar voor de start. Ik hoor jullie nu op afstand denken waarom wij dan niet beginnen en waarom jullie nog niets te zien hebben gekregen. Om daar antwoord op te geven moet ik echt goed nadenken. Want ik wil met Veteranen TV natuurlijk wel positief blijven. Laat ik het daarom houden op de uitleg dat andere misschien nog niet helemaal klaar zijn voor Veteranen TV. Helaas kan ik geen antwoord geven waaraan dit ligt.

In ieder geval hebben wij de mogelijkheden, middelen en de concepten. De contacten zijn er ook waardoor het feitelijk alleen een kwestie is van afstemming en planning. En daar zijn wij nu erg druk mee bezig. Zo zijn we o.a. nog steeds op zoek naar Veteranen, Militairen of leden van het Thuisfront die ons zouden willen helpen. Dit kan op verschillende manieren. We zoeken mensen die met ons meedenken of mensen die willen meewerken aan een programma voor of achter de schermen. Maar ook mensen die het leuk zouden vinden om plaats te nemen in verschillende redacties.

En naast deze groep mensen zoeken wij natuurlijk de verhalen, eenheden, personen et cetera die passen in een bepaald format. Hierover vertellen wij meer bij het betreffende programma wat je kunt terugvinden op deze website.

Om jullie nog actiever te betrekken bij alles rondom Veteranen TV en als kennismaking van onze formats en de gezichten die we inmiddels hebben geselecteerd komen Jamal en Rodi met een speciaal item onder de naam “Behind the Scenes Veterans TV”. Dit zullen gewoon korte items worden die wij in de meeste gevallen via Facebook Live zullen streamen en waarin wij tal van nieuwtjes zullen presenteren. Alle uitzendingen zullen vooraf worden aangekondigd waardoor jullie online vragen kunnen stellen. Naast dit nieuwsbericht zullen wij nog een aantal nieuwe nieuwsberichten publiceren over een aantal ontwikkelingen.