Participeren bij Veteranen TV

Onze doelstelling is om met onze programma`s ook buiten onze doelgroep kijkers aan te trekken. Zoals we eerder schreven hoeven wij door onze doelgroep daar niet zoveel extra`s voor te doen. Militairen, Veteranen & Thuisfront zijn immers nauw verweven met onze samenleving. Sterker nog, we kennen eigenlijk allemaal we iemand die vroeger in dienst heeft gezeten of een actief dienende militair c.q. veteraan. Ook voor organisaties, bedrijven en overige partijen kan Veteranen TV medium worden waar men graag in wil participeren. Door de mogelijke participatie kunnen wij enerzijds onze veteranen-, thuisfront- &  defensieorganisaties beter in beeld brengen en anderzijds kunnen bedrijven en commerciële organisatie een bijzondere doelgroep bereiken. 

Veteranen TV creeërt hiervoor verschillende morgelijkheden. Voor Veteranen & Thuisfront organisaties bieden wij de mogelijkheden om samen met ons nieuwe concepten te ontwikkelen en te produceren waardoor er meer aandacht kan komen voor deze organisaties. Door deze samenwerking vergroten wij op zijn minst onze doelgroep.

Voor alle commerciële organisaties en bedrijven bieden wij als portaal de mogelijkeden om in algemene zin een programma of programma`s te sponsoren of op verschillende manieren te adversteren. Eventuele opnames, en promotiepremiéres kunnen wij volledig verzorgen in een totaalpakket. 

Bestaat er interesse om op wat voor manier te participeren zijn wij graag bereid om geheel vrijblijvend onder het genot van een kop koffie alle mogelijkheden voor te leggen en te bepreken. Op onze contactpagina staan de contactgevens.

 

Direct contact opnemen?  Bel dan 040 – 744 01 76