Stichting Twenty-four Seven

Stichting Twenty-four Seven is opgericht door een Veteraan en heeft als doel om veteranen en organisaties voor veteranen en thuisfront te ondersteunen met dienstverlening op het gebied van ICT, Multimedia en Organisatie, waardoor zij allen hun doel – om de erkenning en waardering te bevorderen – met minder kosten kunnen bereiken; en om veteranen te ondersteunen door hen opdrachten te geven voor werkzaamheden op het gebied van ICT, Multimedia en Organisatie voor de stichting of voor met de stichting gelieerde instanties en verenigingen, zodat zij (weer) kunnen participeren in de maatschappij.

De Stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het aanbieden van diensten op het gebied van ICT, Multimedia en Organisatie tegen een vergoeding voor reguliere bedrijven, organisaties en/of particulieren waarmee wij kosteloze diensten kunnen aanbieden aan startende organisaties die zich inzetten voor de Nederlandse veteranen en thuisfront. Om extra inkomsten te genereren heeft de Stichting tevens het doel om evenementen te organiseren en/of projecten uit te voeren waarmee we onze doelgroep extra kunnen ondersteunen.

Op dit moment ondersteunen wij o.a.;

mamametmissie.nl, veteranenamerstreek.nl, veteranenhartvanbrabant.nl,  veteranenbrabant.nl, veteranennederland.nl, Veteranenthuisfrontmailbox.nl en veteranenzorgkompas.nl.

MPIRE.TV

MPIRE.TV is een bedrijf dat zich richt op (opkomende) artiesten, bands, zangers, zangeressen en songwriters. Met onder andere verhuur van onze geluidsstudio, fotostudio, opnamestudio, podiumzaal en diverse andere aanbiedingen staan wij altijd klaar voor een kwalitatief, creatief proces. Bij MPIRE.TV is niks te gek op
creatief gebied. The sky’s the limit. Bij iedere productie streven wij naar 100% perfectie en kwaliteit. Naast het verhuren van onze ruimtes produceren wij ook (sociale) content, teksten en concepten.

De volgende stap voor MPIRE is het realiseren van een online streamingsplatform op het gebied van Radio en Video. Door deze realisatie kan Mpire eigen visuele producties van haar concepten aan de kijker aanbieden.

Krachten gebundeld

In 2017 is besloten om bepaalde krachten te bundelen en samen ideeën te realiseren. Hier is het idee ontstaan om naast het reguliere kanaal van Mpire een kanaal te realiseren speciaal voor Veteranen & Thuisfront wat zelfs voor het gewone publiek toegankelijk is. In het diepste geheim hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt en is
tevens het concept van “In oorlog met mijzelf” herschreven en VeteranenTV werd geboren.

“Uniek in Nederland ter bevordering van de Waardering en Erkenning”