Meewerken?

Op deze pagina spreken wij over formats en dat zijn eigenlijk ideeën rondom een programma, item of video. Omdat wij algemene “formats” willen maken voor, door en met Veteranen & Thuisfront kan dit in de toekomst erg aantrekken en in aantallen groeien. Dit zou natuurlijk helemaal geweldig zijn. Maar er komt nu natuurlijk wel wat bij kijken buiten de opnames, montage en uitzenden om.

Op de eerste plaatst hebben wij natuurlijk naast de ideeën ook vrijwilligers nodig die achter de schermen willen meewerken. Het is dus niet altijd nodig om naast een geweldig idee, boeiend verhaal zelf in beeld te komen of als hoofdpersoon in de spotlights te staan. Sterker nog, achter de schermen zijn de mensen net zo belangrijk en soms nog belangrijker. Want die groep zorgt immers dat het programma vorm krijgt. Ongetwijfeld zitten er onder onze Veteranen & Thuisfront met bepaalde vaardigheden en ons dus zouden kunnen helpen. Soms ken je mensen waarvan je denkt die kan wat waar jullie gebruik van zouden kunnen maken.

Ook mensen met speciale vaardigheden binnen en buiten Defensie kunnen een bijdrage leveren. Op deze pagina maken wij een overzicht waarmee iedereen binnen onze doelgroep ons zou kunnen helpen zodat we ook echt als Veteranen & Thuisfront samen Vereranen TV kunnen opzetten en uitrollen.

Als je deze pagina gelezen hebt en je zou op wat voor manier een bijdrage kunnen en willen leveren vragen wij je om onderaan deze pagina de button “aanmelden” aan te klikken en het formulier wat dan in beeld komt in te vullen en naar ons te verzenden. na ontvangst verzamelen wij de gegevens en nemen dan z.s.m. contact met je op of plaatsen jouw op een lijst. Afhankelijk wat jij zou willen doen delen wij je in bij een format, team of groep. Periodiek organiseren wij een bijeenkomst(en) om de nieuwe personen die zich  hebben aangemeld voor te lichten en de volledige informatie te geven.

Waar kun je ons mee helpen?

> Denktank team

Jij wilt best helpen maar niet op de voorgrond en ook dan kunnen wij jou gebruiken. Wij willen namelijk op de achtergrond een team van mensen die wij eens per kwartaal bij elkaar roepen en ideeën, formats etc mee bespreken. Als er pilots klaar zijn kunnen we die laten zien. Het denktank team bespreekt met ons de ideeën en geeft ons eigenlijk advies.

Tussen de bijeenkomsten door zullen wij dit team op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Omdat dit team kan bestaan uit Militaire, Veteranen en Thuisfront zijn wij verzekerd van hele goede adviezen van personen die weten waarover ze spreken. Dit Team zou kunnen worden aangevuld met deskundigen als we bepaalde onderwerpen behandelen en hierover geadviseerd zouden willen worden. De personen die zich aanmelden als vrijwilliger binnen dit team worden nergens vermeld en staan volledig op de achtergrond. Naast dit denktank team vormen willen wij bij ieder programma een extra redactie vormen. De personen die in een redactie zitten kunnen wel bekend worden.

>Algemene Vrijwilligers

Dit kan alles zijn. Ben jij handig of een echte krachtpatser dan kunnen wij jou goed gebruiken omdat we bij sommige programma`s onze studio met herinrichten, decor op moeten bouwen of dat we ergens op een buitenlocatie de filmset moeten voorbereiden. Jij help dan mee om de spullen te verzamelen, op te bouwen en af te breken. Maar het kan ook  zijn dat je daarna helpt om bijvoorbeeld op een buitenlocatie op de spullen te passen. Kortom dit zijn binnen de “Evenementenbranche” de Roodies.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jij goed in Design bent, of met een camera kunt werken voor foto en lm. Misschien kun je wel goed monteren. Of zouden wij je kunnen inzetten voor bijvoorbeeld gastheer of gastvrouw? Heb je als achtergrond vaardigheden op het gebied van Maatschappelijk werk of communicatie, meld je dan zeker aan. Alles is welkom wij willen graag weten wat jouw vaardigheden zijn en misschien kunnen we dan met dat team het TEAM van Mpire versterken.

>Publiek of gast

Wil je aanwezig zijn bij bepaalde programma`s als gast als dit tot de mogelijkheden behoord dan mag je je natuurlijk altijd aanmelden als daar een oproep voor komt. Denk jij dat jij in een bepaald format jouw verhaal kunt doen of als deskundige zou kunnen aanschuiven dan mag je jezelf altijd  aanmelden.

Wil je iets doen, maar staat dit niet in de omschrijving  hierboven? Geen probleem, neem gewoon contact met ons op! Wij kunnen alle hulp gebruiken. Op onze contactpagina staan de gegevens waar je een reactie naar toe kunt sturen.