Mini-Docu`s

Over sommige onderwerpen, ervaringen of dossiers kunnen wij prima een mini-docu maken. Deze onderwerpen komen voort uit bijvoorbeeld dossiers van bepaalde partijen die de belangen behartigd van de persoon die in de hoofdrol zit. Ook kunnen Veteranen of Thuisfront onderwerpen aandragen. Voor bepaalde onderwerpen gaan wij ons format van “24/7- In oorlog met mijzelf” opsplitsen in een reeks mini-docu`s. Er zijn genoeg onderwerpen die we kunnen aansnijden in een mini docu zoals bijvoorbeeld het in beeld brengen van de tal van organisaties. Hoe is deze opgebouwd en wat doen ze nu precies. Wat zijn de echte resultaten van bepaalde onderzoeken. Niet onbelangrijk hoe is het veteranenbudget nu echt onderverdeeld, enzovoort.

Ook interessant is het bedrijven te betrekken. Welke bedrijven hebben nu de veteranen in dienst en waarom andere weer niet. Wat is de ervaring hoe kijk men er tegen aan.
Kortom ook met Mini-docu`s genoeg stof om met het format een beeld te scheppen hoe is daadwerkelijk in elkaar steekt of geregeld is.

Een mini-docu hoeft natuurlijk niet direct een beladen onderwerp te hebben. We zouden ook een mini docu kunnen maken over een veteraan die een speciale hobby heeft en hoe dat zo tot stand is gekomen. Ook zouden we bijvoorbeeld een veteranenhond kunnen volgen en het gehele traject. 

* Op alle varianten kunnen dit formats worden voor, met en door Veteranen als Thuisfront