Dat Veteranen TV steeds meer vorm krijgt roepen wij zo nu en dan in onze berichten op Sociale Mediakanalen. Maar meer dan dat konden wij nog niet benoemen. Wij vinden sommige dingen niet relevant om daar steeds over te berichten. Dit gaat dan meer over zaken die zich op de achtergrond afspelen. Het moge duidelijk zijn dat een initiatief als Veteranen TV niet zo makkelijk qua tijd op te zetten en iedereen zal begrijpen dat er meer bij komt kijken dan simpel met een camera een item opnemen. Zeker niet met het doel wat wij voor ogen hebben. 

Soms ontvangen wij een bericht waarin ons de vraag gesteld wordt hoelang het nog duurt of wanneer wij gaan starten. Antwoord geven is vrij moeilijk omdat we dan hele lange mails moeten terugsturen met een inhoud waar niemand op zit te wachten. Daarom vanaf nu met regelmaat een uitzending onder de naam “Behind the scenes Veterans TV” en waarin wij iedereen meenemen achter de schermen. Rodi en Jamal gaan uitvoerig op verschillende zaken in met uitleg en nieuwtjes. 

Maar gaan we dan precies doen? 

In een eerder bericht gaven wij aan dat wij nu ongeveer 20 formats hebben klaar staan aan programma`s. We nemen Rodi on Tour en Just Jamal als voorbeeld. Deze twee programma`s worden gemaakt door Rodi en Jamal, maar die kennen jullie maar van de overige programma`s hebben wij nog geen informatie verstrekt. Dat gaan we doen in dit item. Rodi en Jamal maken een programma bekend en nemen jullie mee naar de presentator of presentatrice zodat ook dat programma een gezicht gaat krijgen. 

Ook behandelen wij een selectie aan reacties wat er binnen is gekomen en gaan wij op bezoek bij organisaties die betrokken zijn bij een bepaald programma. Kortom via dit item zal veel meer bekend gaan worden. 

Maar hoe gaan we dat uitzenden? 

Het item “Behind the scenes Veterans TV” zal een spontaan karakter krijgen en daarom zullen wij i.v.m. de planning een mix hebben van uitzendingen die opgenomen worden met een camera en vervolgens netjes gemonteerd zijn tot live uitzending wat wij gewoon met een smartphone opnemen en uitzenden via onze Facebookpagina. 

Dus vanaf nu ook meer nieuws rond de nieuwe programma`s van Veteranen TV en hoe wij dit zullen gaan vormgeven. Blijf ons volgen via deze website en onze sociale mediakanalen en blijf op de hoogte.