Amusement & Entertainment

Deze formats zijn het leukst, maar op dit moment ook te moeilijk om globaal te omschrijven. In het beginsel worden deze programma`s geproduceerd met een flink gehalte aan entertainment. Dit kan bijvoorbeeld een muziek programma worden of een programma rondom een veteraan die op zoek gaat naar zijn oude dienst makker. 

Maar ook een Veteraan die zijn Thuisfront in het zonnetje wil zetten of andersom. Ook kunnen we denken aan een programma waar “Thuisfronters” met andere “Thuisfronters” een gezamenlijk format maken met muziek, beeld en/of entertainment. 

Ook is het mogelijk om een format te maken waarin een veteraan, persoon die zich inzet voor veteranen, centraal staat en met muziek verhalen over deze hoofdpersoon de Revue passeren. We zouden ook een mooi programma kunnen maken voor alle veteranen die de hoogste prijs hebben betaald zodat we ze nooit, maar ook nooit zullen vergeten.

Ook dat kan ondanks de trieste achtergrond mooie afleveringen opleveren met respect voor deze veteraan en zijn thuisfront. Bestaande programma`s kunnen hier perfect als inspiratiebron dienen om tot een eigen concept te komen. Binnen de Veteranen & Thuisfrontwereld al er genoeg inspiratie zijn om tot mooie concepten te komen die prettig zijn om te bekijken. Uiteraard willen wij ook in de toekomst de optie open laten om eventueel bijzondere evenementen binnen de Veteranen en Thuisfront te verslaan of uit te zenden.

En ook hier mogen alle ideeën worden aangedragen.